Clearcom Freespeak Edge

Freespeak Edge er det hittil mest avanserte trådløse intercom-systemet, noe som gir brukeren mer kontroll, flere frekvensalternativer og flere kanaler - samt mer intuitive alternativer for brukerne.

Freespeak Edge utfyller det nåværende Freespeak II-systemet, og gir dermed enda flere alternativer - når det gjelder kanaler og dekning - og fungerer i en bestemt del av 5 GHz-båndet.

5 GHz-området gir enda høyere lydkvalitet, flere kanaler, samt andre nye fordeler, som enda lavere ventetid og enda bedre signal / støy-forhold. Broadcasting Production og live-arrangementer er nå mer sofistikerte, og kan være mer komplekse enn noen gang før, noe som resulterer i begge tekniske og kreativ fremgang og dermed en mer unik og overbevisende opplevelse også for publikum, men det skaper en ny utfordring.

For bare et tiår siden var det bare de ansatte som absolutt var nøkkelpersoner bak driften av en produksjon som hadde trådløs intercom. Men nå som det trådløse utstyret kan fås til å fungere så pålitelig og sikkert, vil alle forståelig nok få det. Ikke bare produksjonsteamet - men for eksempel. også sikkerhetsteamet (sikkerhetsvakter) og medisinske vakter og andre ønsker trådløs intercom, noe som gir behov for større trådløse oppsett som har sikre / egne trådløse frekvensområder i forhold til resten av det mulige trådløse oppsettet i hendelsen.

Clearcom har løsninger for det: nå med både dette 5 GHz-baserte systemet, 1,9 GHz og 2,4 GHz-baserte systemene.

Freespeak Edge-systemet har også andre funksjoner når det gjelder dekning / evner - sammenlignet med Freespeak II. Der Edge har fordeler når det gjelder strukturelle barrierer (som kupler eller andre utfordringer i bygningen) eller refleksjoner, har Freespeak II spesielle evner i forhold til inntrengning gjennom vegger og lignende.

Freespeak Edge Transceivers og Beltpacks tilbyr flere muligheter for brukeroppsett: beltepakken har f.eks. 8 programmerbare knapper, roterende kontroller på begge sider og et mastervolum og f.eks. lommelyktfunksjon nederst.

 

For mer informasjon kontakt:

Anders Rudseter
Tlf. 23400393
anders.rudseter@soundware.no

Scroll to top