Våre leverandører

Vil du vite mer om våre leverandører? Bare klikk på logoen deres, så blir du ført til leverandørens nettside i et nytt vindu. Oppdag mer om kvalitetsproduktene og -tjenestene som danner grunnlaget for vårt samarbeid med disse partnerne.

2wcom

2wcom - produsent og leverandør av profesjonelle kringkastingsprodukter innen FM, RDS, DAB, DAB +, DVB-S, DVB-S2 og DVB-T. Komplette DVB-S / S2 Audio / IP Satellitsystem-løsninger fra ende til ende- inkludert profesjonelle kodere, modulatorer og et meget pålitelig IRD produktspekter.

AeroAudio

AeroAudio designer og produserer kringkastingsløsninger av høy kvalitet. Kringkastingsbakgrunnen til teamet vårt, gjør at vi vet hva som fungerer og utvikler de beste løsningene for dine behov. Vårt mål er å designe og lage de mest effektive og brukervennlige produktene som løser de praktiske hodepinene som "hvordan koble til", "hvordan kontrollere" eller "hvorfor er det ødelagt igjen", som teknikere og brukere møter i daglig kringkasting. Er ikke sikker? Prøv det, vi vet at du vil elske det.

AMS

AMS NEVE - Mixerbord og "Classic outboards" med den klassisk lyd fra "gamle" Neve mixerborde.

AMS NEVE

AMS NEVE -har miksebord og klassiske outboards med den velkjente lyden fra "gamle" Neve miksebord.

Clear-Com

Intercom til Teater/Live/Broadcast. Kabel/trådløs/IP

DAVID Systems

DAVID Systems - Digasystem, ledende redigerings- og avviklingssystem for radio.

DHD

DHD - utvikler digital audio teknologi og produkter for bruk i profesjonelle produksjonsmiljøer innen radio og TV. Mest kjent er deres svært fleksible radiomiksere og pålitelige MADI-infrastruktur. DHD er markedsledende innen radio i Norge

Digidia

Digidia - en av de ledende produsentene av digitalt radioutstyr innen FM, DAB og DRM-teknologi.

DIGIGRAM

Lydkort, kodeker / programvarebaserte kodeker, gateways osv

Gatesair

Gatesair - produserer sendere for radio og TV.

Glensound

Glensound - spesialiserer seg på kommunikasjonsutstyr for radio- og tv-industrien, og er kjent for å lage svært robuste og pålitelige produkter

JK Audio

JK Audio - Telefon hybrider, audio interfaces og tilbehørs bokse til Broadcast/Radio, fjernadgang til intercom o.m.a. HD voice kompatible enheder.

Mairlist

Mairlist - leverer profesjonelt software for små og middels store radiokanaler

Micromedia

Sveitsiske Micromedia utvikler programvare for radio og fjernsyn

On-Hertz

For å svare på de raske endringene i kringkastingsbransjen tilbyr On-Hertz en rekke fleksible og distribuerte løsninger, fri for begrensningene i eldre maskinvaremiljøer. Ledende kringkastere stoler på at programvaren vår innoverer prosessene deres, reduserer kompleksiteten og øker effektiviteten. On-Hertz løsninger og apper er enkle å ta i bruk og enkle å bruke, og forvandler nettleseren din til en kraftig produksjonsplattform. Med On-Hertz kan du fremtidssikre og forsterke din kringkastingsproduksjon for å møte både kreative og økonomiske krav. Lokalt, på forespørsel og på farten.

Prodys

Prodys er en av verdens ledende produsenter av lydkodeker, bl.a. til bruk for journalister og journalister til oppgaver ute i felten. - med tilhørende lydkodeker for mottak og evt. etterredigering i studio.
Prodys har lang erfaring innen lyd- og videokomprimering og overføringsteknologi. Målet er bl.a. for å gjøre det enkelt for brukerne i deres daglige arbeidsflyt.
Nå er det også fasiliteter for å transportere Videosignalet side om side, slik at en reporter kan kommentere det han ser på skjermen, f.eks.

Quested Monitoring

Quested Monitoring Systems - designer og produserer svært nøytrale høyttalere for profesjonelle lydstudioer

Sanken

Sanken - produserer alle typer mikrofoner - lavalier, kardioide, omni, kanon, stereo, surround, kontaktmikrofoner, for film, tv og musikk innspilling.

Schulze-Brakel

Schulze-Brakel - lager vindhetter med logo i alle mulige farger, former og størrelser.

SSL

SSL - en av verdens ledende produsenter av analoge og digitale lydkonsoller

TSL Porduct

TSL Porducts - har blant annet audiomentere, lydmonitoreringssystemer, surroundprosessorer og -mikrofoner.

Wohler

Wohler - produserer in-rack analogutstyr, AES / EBU, SDI og Dolny lyd- og videomonitorer.

Yellowtec

Yellowtec gjør det enkelt. Etter hvert som medieprodukter blir mer komplekse, fokuserer vi på intuitive løsninger. Å gjøre arbeidet ditt litt enklere og miljøet ditt litt mer elegant - det er Yellowtecs mål! Vi vet bedre enn noen at formålet med innovasjon er å gjøre brukeropplevelsen enklere. Ta en nærmere titt på produktene våre og se hvordan innovasjon driver produktutviklingen vår.

Telos Alliance

Telos Alliance® er en global leder innen lyd, betrodd av de største navnene i medielandskapet. Telos Alliances fokus er å levere innovative, intuitive løsninger som inspirerer til å skape de mest spennende og engasjerende lydopplevelsene du kan tenke deg. Telos Alliances produktportefølje inkluderer Axia® Audio, Linear Acoustic®, Minnetonka Audio, Omnia® Audio®, Telos Infinity®, Telos® Systems og 25-Seven® Systems. Telos Alliance er også eksklusiv distributør av Jünger Audio-produkter. Telos Alliance har hovedkontor i Cleveland, Ohio, USA, og støtter de ulike behovene til lydfagfolk over hele verden med klassens beste støtte 24/7.

25-seven

25-seven er en del av Telos Alliance. De fører blant annet produkter for monitorering og prosessering for radio-vannmerking, og lyd-delays.

Axia Audio

Axia Audio - Lyd i nettverk.

Omnia

Omnia er en del af Telos Alliance. Produkter til Broadcast, radio og lydprocessering. Processering og encoding til streaming. Mikrofonprocessering og studielydprocessering

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Våre kunder kan stole på vår dype kunnskap om de ulike produktene på markedet.
Kontakt oss hvis du har tekniske spørsmål eller trenger råd om riktig valg av utstyr.
Kontakt oss på info@soundware.no eller (+47) 23 400 400 for å høre mer.

Scroll to top