Case Story – Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet er en av Sveriges største utdanningsinstitusjoner for mediateknologi, og når det var på tide å oppgradere sine eldre lydmiksere falt valget enkelt på SX2 serien fra DHD.

Foruten et fleksibelt brukergrensesnitt som kan tilpasses til de fleste behov så støtter den også fjernstyringsprotokoller som bla. Ember+. Ember+ er I korte trekk en måte å få til spakstart og rødlys over nettverk, noe som forkorter installasjonstiden – og ikke minst kostnaden drastisk.

Siden Linnéuniversitetet også underviser i DigAS avvikling/redigering assisterte vi med oppgradering til siste versjon, og fikk integrert både DigAS og lydmikser på en fin måte.

Tre studioer fikk nye miksere, og siden DHD-mikserne har innbygget intercom matrise, er det veldig enkelt å kommunisere på tvers av studioene. Både samsending mellom de tre studioene og den fleksible endringen mellom teknikerassistert og selvkjør er enkelt å håndtere.

All lyd ble flyttet fra tradisjonell lydkabling over til Dante, både for lyd mellom DigAS og lydmiksere, og som “tieline” mellom studioene.

Soundware Norge: System design. System integrasjon. Installasjon/driftsettelse av DigAs. Support.

Contact for further information:

Joakim Torssander, Soundware Norge
Tel: +47 234 00 391
Email: joakim.torssander@soundware.no

Scroll to top